Archieven

Kan ik ook wat publiceren op deze site ?

Ja graag zelfs, en er zijn verschillende methoden voor.

  1. Je zendt je brouwsel via het contactformulier door
  2. Denk je vaker wat te gaan schrijven of te reageren, registreer dan

Methode 1 is zeer geschikt voor een incidenteel stukje of het doorgeven van een link-tip. Heb je die weg al een paar maal bewandeld en zijn je stukjes toen ook geplaatst, overweeg dan eens methode 2. Na een eventuele proefperiode kun je dan zelfstandig plaatsen. Let wel; je krijgt niet betaald voor je proza, ongeacht of die geplaatst wordt of er uit de informatie geput wordt. Dat is spijtig genoeg gewoon niet haalbaar. Bron vermelding is bijzonder gewaardeerd, en één en ander in je eigen woorden herschreven nog vele malen meer.

Share Button

Adverteren op deze site, kan dat ?

Jazeker kan dat.

U kunt via het contact formulier laten weten welke advertentie u wilt plaatsen en op welke positie en/of pagina’s. Wel stellen we als voorwaarde dat advertenties aansluiten bij de inhoud van de site.

 

Share Button

Wat is de bedoeling van deze site

Deze site wil informeren over de bierbuik en misverstanden daarover wegnemen.

Op het internet zijn diverse bronnen te vinden over bierbuik en buikvet, vaak op allerhande dïeet sites met menigmaal de bedoeling je een bepaald dïeet te verkopen. De bedoeling van deze site is deze kennis te bundelen op één site zonder bijbedoeling als ‘volg ons dïeet’ of ‘koop ons product’.

Wanneer we al eens iets te koop aanbieden, is dat een beperkt aanbod van een bepaald product of dienst waar we zelf op gestoten zijn en denken dat het relevant kan zijn voor onze doelgroep.

Over onze doelgroep gesproken: Dat is de man!
Klip en klaar dames, met al jullie goede bedoelingen & dïeet tips & ervaring; maar ‘bij de man zet het vet anders an’ en onze billen of bovenarmen interesseren ons zogezegd geen reet.
Dat zijn overigens zelden probleemgebieden bij mannen.

We zien de adviezen en goede tips gaarne, echter wegen deze op een door mannen geijkte weegschaal, deze site heeft niet de intentie ‘weer een dïeet site’ te zijn.

 

Share Button